Maahantuonti ja edustus

Omien tuotteidemme lisäksi edustamme miehittämättömään ilmailuun hyväksi havaittuja tuotteita.
Voit hankkia seuraavat tuotteet suoraan meidän kauttamme.

Pix4D - Simply powerful

Pix4Dmapper

Pix4Dmapper on seuraavan sukupolven kartoitus- ja maanmittauksen työkalu, joka muuntaa tuhannet ilmakuvat mittatarkaksi 2D-mosaiikiksi tai 3D-pistepilveksi.

Omien kokemuksiemme sekä asiakkaidemme kokemusten perusteella Pix4Dmapper Pro on osoittautunut markkinoiden parhaaksi työkaluksi.

Ohjelma mahdollistaa myös lämpökuvien prosessoinnin ja on suoraan yhteensopiva Parrot Sequoia-multispektrikameran kanssa.

Olemme ainoa virallinen Pix4D jälleenmyyjä Suomessa.

Tilaa tästä
Workswell WIRIS

Workswell WIRIS

Workswell WIRIS on miehittämättömiin ilma-aluksiin suunniteltu erittäin tarkka ja monipuolinen lämpökamerajärjestelmä. WIRIS on kompakti järjestelmä, jossa on lämpö- ja digikamera sekä ohjausyksikkö samassa paketissa.

WIRIS ei ole pelkkä kamera, vaan järjestelmä, joka tarjoaa VideoDronen kopterin kanssa loputtomasti uusia käyttötarkoituksia. Tarjoamme ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen järjestelmän WIRIS-lämpokameralle.

Elistair virransyöttöratkaisut

Safe-T

Safe-T on älykäs kaapeliasema, joka tarjoaa uusia mahdollisuuksia operaattoreille ja käyttäjille. Täysin automatisoitu mikrokaapelijärjestelm ä tarjoaa rajoittamattoman virransyötön ja nopean tiedonsiirron. Ratkaisu mahdollistaa jatkuvan näkymän ympäristöön reaaliaikaisesti ja turvallisesti.

Ligh-T

Ligh-T on pienikokoinen ja kestävä kaapeliasema, jolla saavutetaan jopa 50m korkeus. Kenttäkäyttöön suunniteltu ja suosittujen koptereiden kanssa yhteensopiva Ligh-T on täydellinen ratkaisu useita tunteja jatkuvien tapahtumien hallintaan, liikenteen seurantaan tai suorana lähetettävään kuvaamiseen.

Lue lisää…

Parrot SEQUOIA

Parrot Sequoia

Sequoia on multispektrikamera, joka tallentaa sekä näkyvää että näkymätöntä kuvaa. Kamera tallentaa kalibroituja aallonpituuksia ja tarjoaa erittäin tarkkaa tietoa kasvuston terveyden ja elinvoiman tarkkailuun.

Sequoian ainutlaatuinen Sunshine-sensori korjaa valotuseroja reaaliajassa ja mahdollistaa vertailukelpoisen lopputuloksen.

Parrot Sequoia-kameralla on ainutlaatuinen yhteensopivuus Pix4D-ohjelmistojen kanssa.

Rpas verkkokurssi

Kurssi luo perustan miehittämättömän ilma-alusjärjestelmän käyttöönotolle ja tutustuttaa järjestelmien lukuisiin eri käyttömuotoihin. Se antaa perusteet järjestelmien suorituskyvyn ja pääkomponenttitason toimintaperiaatteiden ymmärtämiselle sekä turvalliselle näköyhteyteen (VLOS) perustuvalle lennättämiselle.

Kurssin tavoitteena on sitouttaa opiskelija lentoturvallisuuden jatkuvaan parantamiseen ja toiminnassa havaittujen onnettomuus-, vaara- ja poikkeamatilanteiden raportoimiseen.