Senttimetrin tarkaa kartoitusta!

GeoDrone® on Suomessa suunniteltu ja valmistettu
huippulaatuinen UAV-kartoitusjärjestelmä ammattikäyttöön.

GeoDrone®Järjestelmät toimitetaan aina täydellisenä pakettina. Pakettiin kuuluu kopteri, kamerateline, kamera, radio-ohjain, akut, laturit, datalinkki, lennonsuunnitteluohjelmisto, ja alumiininen kuljetussalkku.

GeoDrone® PPK mahdollistaa kuvien tarkkaan sijaintiin perustuen tasalaatuisten, luotettavan ja mittatarkan aineiston tuottamisen.
Lue lisää

Kustannustehokas

GeoDrone® on kompakti ratkaisu ja kustannustehokas tapa toimia nopeasti ja helposti.

Suljettu runkoratkaisu

Suljettu runko suojaa elektroniikkaa ja akkua sateelta, pölyltä ja pakkasen aiheuttamalta viimalta. Operoinnin riskit minimoitu.

Ultrakevyt

Hiilikuiturakenne takaa erittäin kevyen ja kestävän rungon. Rungon osuus koneen painosta on alle 500 g ja lentopaino operoinnissa ainoastaan 4-5.5 kg.

Kokoluokkansa tehokkain

GeoDrone on maanmittauksen, kartoituksen sekä metsä- ja maatalouden sovelluksiin tarkoitettu kuvauskopteri. Se tarjoaa nopean ja helppokäyttöisen ratkaisun erilaisten kohteiden mittaukseen, mallinnukseen ja visualisointiin.

Kokoluokassaan GeoDrone on ylivoimainen. Lentopaino kuvauskunnossa on alkaen 4 kiloa, ja yhdellä lennolla voidaan kartoittaa jopa yli 90 hehtaarin alue. 24 Mpx järjestelmäkameralla 150 metrin korkeudesta kuvattaessa maapikselin koko on 3 cm. Kiinteän ortokuvaustelineen lisäksi GeoDrone voidaan varustaa gyrostabilisoidulla kameratelineellä ja videolinkillä.

GeoDrone sisältää VideoDrone Ground Station lennonsuunnitteluohjelman. Ohjelma toimii Windows-tietokoneissa ja sillä tehdään lentosuunnitelma kuvattavasta alueesta. Varsinainen kuvauslento tapahtuu automaattisesti. Tietokone ei sisälly toimitukseen.

Tekniset tiedot

 • Lentopaino 3,6-5,5kg
 • Leveys: 58 cm X 58 cm
 • Korkeus: 37 cm
 • Superkirkkaat led-valot
 • Lennonsuunnitteluohjelmisto Windowsille
 • Kamera vaihtoehdot: RGB, THERMAL, MULTISPECTRAL, HYPERSPECTRAL, LiDAR
 • Lentoaika: jopa 66 min
 • Minimi operointilämötila: -10 °C
 • Maksimi tuulirajat: 8/12 m/s
 • Kameran tarkkuus: 24-42 Mpx RGP
 • Maapikselin koko (GSD): 2-3 cm/pixel (150 m)
 • Kuvausalue (yhdellä lennolla): jopa 90 hehtaaria

Lentoajat eri hyötykuormilla GeoDrone X4L

VideoDrone X4S - Lentoaikataulukko

Senttimetrin tarkaa kartoitusta!

GeoDrone PPK tuottaa kuvanottopaikan geotiedon alle 3 cm tarkkuudella.

Tarkka geotieto mahdollistaa mittatarkkojen pistepilvi-, orthokuva- ja DSM-aineistojen luonnin minimaalisella valmistelutyöllä, sekä nopeuttaa kuva-aineiston käsittelyä. Tyypillisesti riittävä tarkkuus saavutetaan jopa ilman tukipisteitä.

Post Processing Kinematic PPK on erittäin tarkka satelliittipaikannusmenetelmä. PPK menetelmän käyttö vähentää tarvittavaa valmisteluaikaa kohteessa, mikä lisää työskentelyn kustannustehokkuutta. GeoDrone PPK mahdollistaa mittatarkan aineiston luomisen kohteista, mikä perinteisin keinoin olisi hankala tai jopa mahdoton.

Katso tarkemmat ominaisuudet ja tekniset tiedot alla olevasta esitteestä.

GeoDrone ®  Jälleenmyyjät


Geotrim Oy

Perintötie 2c
01510 Vantaa
+358 207 510 600

info@geotrim.fi
www.geotrim.fi


Trimtec AB

Finlandsgatan 48
16474 Kista
+46 10 207 84 00

info@trimtec.se
www.trimtec.se