Senttimetrin tarkkaa kartoitusta!

GeoDrone® on Suomessa suunniteltu ja valmistettu
huippulaatuinen UAV-kartoitusjärjestelmä ammattikäyttöön.

GeoDrone®Järjestelmät toimitetaan aina täydellisenä pakettina. Pakettiin kuuluu kopteri, kamerateline, kamera, radio-ohjain, akut, laturit, datalinkki, lennonsuunnitteluohjelmisto, ja alumiininen kuljetussalkku.

PPK

GeoDrone® PPK mahdollistaa kuvien tarkkaan sijaintiin perustuen tasalaatuisten, luotettavan ja mittatarkan aineiston tuottamisen.

Kustannustehokas

GeoDrone® on kompakti ratkaisu ja kustannustehokas tapa toimia nopeasti ja helposti.
Suljettu runko suojaa elektroniikkaa ja akkua sateelta, pölyltä ja pakkasen aiheuttamalta viimalta. Operoinnin riskit minimoitu.
Hiilikuiturakenne takaa erittäin kevyen ja kestävän rungon. Rungon osuus koneen painosta on alle 500 g ja tyypillinen lentopaino operoinnissa noin 5 kg.

GeoDrone X4L v5 kokoluokkansa tehokkain

GeoDrone on maanmittauksen, kartoituksen sekä metsä- ja maatalouden sovelluksiin tarkoitettu kuvauskopteri. Se tarjoaa nopean ja helppokäyttöisen ratkaisun erilaisten kohteiden mittaukseen, mallinnukseen ja visualisointiin.

Kokoluokassaan GeoDrone on ylivoimainen. Lentopaino kuvauskunnossa on alkaen 4 kiloa, ja yhdellä lennolla voidaan kartoittaa jopa yli 100 hehtaarin alue. 24 Mpx järjestelmäkameralla 150 metrin korkeudesta kuvattaessa maapikselin koko on 3 cm. Kiinteän ortokuvaustelineen lisäksi GeoDrone voidaan varustaa gyrostabilisoidulla kameratelineellä ja videolinkillä.

GeoDrone sisältää VideoDrone Ground Station lennonsuunnitteluohjelman. Ohjelma toimii Windows-tietokoneissa ja sillä tehdään lentosuunnitelma kuvattavasta alueesta. Varsinainen kuvauslento tapahtuu automaattisesti. Tietokone ei sisälly toimitukseen.

Tekniset tiedot

 • Lentopaino max. 6,4 kg
 • Leveys: 58 cm X 58 cm
 • Korkeus: 37 cm
 • Superkirkkaat led-valot
 • Lennonsuunnitteluohjelmisto Windowsille
 • Sensorin vaihtoehdot: RGB, THERMAL, MULTISPECTRAL, HYPERSPECTRAL, LiDAR
 • Lentoaika: jopa 68 min
 • Operointilämötila: -10 – 40 °C
 • Maksimi tuuliraja: 15 m/s
 • Kameran tarkkuus: 24-42 Mpx RGP
 • Maapikselin koko (GSD): 2-3 cm/pixel (150 m)
 • Kuvausalue (yhdellä lennolla): jopa 100 hehtaaria

Lentoajat eri hyötykuormilla GeoDrone X4L v5

VideoDrone X4S - Lentoaikataulukko

Senttimetrin tarkkaa kartoitusta!

GeoDrone PPK tuottaa kuvanottopaikan geotiedon alle 3 cm tarkkuudella.

Tarkka geotieto mahdollistaa mittatarkkojen pistepilvi-, orthokuva- ja DSM-aineistojen luonnin minimaalisella valmistelutyöllä, sekä nopeuttaa kuva-aineiston käsittelyä. Tyypillisesti riittävä tarkkuus saavutetaan jopa ilman tukipisteitä.

Post Processing Kinematic PPK on erittäin tarkka satelliittipaikannusmenetelmä. PPK menetelmän käyttö vähentää tarvittavaa valmisteluaikaa kohteessa, mikä lisää työskentelyn kustannustehokkuutta. GeoDrone PPK mahdollistaa mittatarkan aineiston luomisen kohteista, mikä perinteisin keinoin olisi hankala tai jopa mahdoton.

Katso tarkemmat ominaisuudet ja tekniset tiedot alla olevasta esitteestä.

GeoDrone ®  Jälleenmyyjät


Geotrim Oy

Perintötie 2c
01510 Vantaa
+358 207 510 600

info@geotrim.fi
www.geotrim.fi


Trimtec AB

Finlandsgatan 48
16474 Kista
+46 10 207 84 00

info@trimtec.se
www.trimtec.se