Laadukasta päästöjen mittaamista

Aeromon BH-12 on kevyt ja modulaarinen ilmateitse leviävien päästöjen mittalaite. Sen avulla voidaan havaita, mitata ja kartoittaa useita erilaisia kaasumaisia yhdisteitä sekä pienhiukkasia. Laite lähettää mittaustulokset yhdistettynä aika- ja sijaintitietoihin reaaliajassa matkapuhelinverkon yli Aeromon Cloud Service-palveluun, joka on mittaustulosten säilytys-, analysointi- ja visualisointityökalu. Kaikki laitteen sensorimoduulit ovat helposti vaihdettavissa ilman työkaluja, ja laitteen sisäinen akku mahdollistaa jopa 8 tunnin toiminta-ajan.

Aeromon BH-12 ja VideoDrone mahdollistavat yhdessä nopeat ja helpot päästöjen aluekartoitukset sekä vaikeasti tavoitettavien päästölähteiden mittaukset. BH-12 toimii myös käsikäyttöisenä sekä kiinnitettynä esim. kulkuneuvoihin tai kiinteäksi asennukseksi erillisen suojakaapin kanssa.

Kameratelineen tiedot

BH-12 on itsenäinen mittauslaite. BH-12 liitetään VideoDronen vaimenninyksikköön, josta löytyy myös kamera livekuvaa varten. Livekuva auttaa hahmottamaan dronen sijainnin suhteessa mitattavaan kohteeseen. Kamera on varustettu tilt-kulman säädöllä. Vaimenninyksikön paino on 250g. Tämän lisäksi tulee mittauslaitteen paino, mikä vaihtelee konfiguraatiosta riippuen 710-1950g välillä.

Lataa mittauslaitteen tarkemmat tiedot tästä (EN):
Aeromon BH-12 datasheet.pdf
Lue lisää valmistajan sivuilta: aeromon.fi