VideoDronen valmistamat tuotteet on suunniteltu tehokkaaseen työskentelyyn.

Yksi henkilö riittää operoimaan lentoa, koska järjestelmän käytettävyys on huippuluokkaa.
Kaikki tarvittava kulkee mukana henkilöautoon mahtuvassa alumiinisalkussa.

VideoDrone® ja GeoDrone®

VideoDrone Finland Oy valmistaa kolmea eri kopterityyppiä. VideoDrone X4S ja VideoDrone X8L soveltuvat kaikenlaisiin kuvaus- ja mittaustehtäviin ja ne voidaan varustaa erilaisilla kuvaus- tai mittauslaitteilla. GeoDrone X4L on suunniteltu erityisesti maanmittaus- ja kartoituskäyttöön.

Suljettu runkorakenne

Suljettu runkorakenne suojaa elektroniikkaa ja akkuja pölyltä sateelta ja viimalta. Rungossa on käytetty alan viimeisintä tekniikkaa, kevyttä ja kestävää hiilikuitua ja lasertekniikalla tulostettuja 3D-osia.

Huippuluokan ominaisuudet

VideoDrone on kokoluokkansa tehokkain. Kevyet ja kestävät rakenteet yhdessä erinomaisen hyötysuhteen kanssa mahdollistavat jopa 68 minuutin lentoajan. Maksimi hyötykuorma on 2,5 kg.

Käytettävyys etusijalla

Tuotteemme ovat tarkoitettu työkaluksi erilaisten tehtävien suorittamiseksi. Työ tehokkuuden ja onnistumisen edellytyksenä on hyvä käytettävyys,  ja siksi olemme panostaneet erityisesti siihen.

Henkilöautoon mahtuvassa alumiinisalkussa on paikat kopterille, radio-ohjaimelle, hyötykuormalle, akuille, laturille, virtalähteelle, monitorille ja varusteille. Kaikki tarvittava kulkee kätevästi mukana yhdessä salkussa.

Kamerat tarvitsevat virtaa ja akun loppuessa työs seisahtuu. Siksi VideoDronen tuotteissa kamera ei tarvitse omaa akkua, vaan se saa virtansa aina kopterin ajoakusta.

Hämärässä, pimeässä sekä kirkkaissa olosuhteissa operoidessa kopterin hyvä havaittavuus on erittäin tärkeää turvallisuuden ja hallinnan kannalta. VideoDronen superkirkkaat led-valot mahdollistavat hyvän havainnoinnin kaikissa olosuhteissa ja tarvittaessa ledien tehoa voi säätää.

Akun vaihdon voi suorittaa 10 sekunnissa, ja akku latautuu jopa puolessa tunnissa.

Turvallinen operointi vaatii myös erilaista informaatiota kopterin tilasta. VideoDronen runsaat telemetriatiedot kertovat korkeuden, etäisyyden, nopeuden, akun varauksen, GPS-satelliittien lukumäärän jne. Äänihälytykset varmistavat tarvittavien tietojen saamisen. Automaattinen kotiinpaluu häiriötilanteessa kuuluu luonnollisesti vakio-ominaisuuksiin.

Kopterit voidaan varustaa erilaisilla kuvaus- tai mittauslaitteilla. Vaihtoehtoja ovat videokamera, still-kamera, lämpökamera, spektrikamera tai jokin muu tarvittava sensori. Mikäli käytössä on useita hyötykuormia, niiden vaihto voidaan suorittaa kentällä parissa minuutissa.

VideoDrone X4S

VideoDrone® X4S v5

X4S on hyötysuhteeltaan tehokkain malli. Erinomaisen hyötysuhteen omaavat moottorit ja nopeudensäätimet sekä isot potkurit antavat loistavan pitkän lentoajan. Lentoaika jopa 68 minuuttia.

Lue lisää X4S
VideoDrone X4Z

VideoDrone® X4Z

VideoDrone X4Z malli on erityisesti suosittuja Zenmuse kameroita varten.
X4Z mahdollistaa keveiden Zenmuse kameroiden kanssa erinomaisen pitkät lentoajat.

Lue lisää X4Z
VideoDrone X8L

VideoDrone® X8L

Uusi kevyempi ja tehokkaampi X8L on parhaimmillaan puuskaisessa tuulessa. Mikäli kopteria on tarvetta käyttää  haasteellisissa olosuhteissa ja hieman pienempi lentoaika riittää,  X8L oikea valinta.

Lue lisää X8L